Още миналото лято вълнообразните форми навлязоха като тренд в маникюра, но тази година

...
Още миналото лято вълнообразните форми навлязоха като тренд в маникюра, но тази година
Коментари Харесай

27 идеи за маникюр с тенденцията, на която лятото толкова й отива

Още предишното лято вълнообразните форми навлязоха като тренд в маникюра, само че тази година те още повече се открояват. Сред изобилието от рисунки и украшения, те безспорно са нещо, което си заслужава да пробвате. Точно по тази причина и днешната ни селекция от Инстаграм профилите, които следим, събира на едно място забавни вариации на вълнообразните линии.

Понякога припомнят на цветна дъга, различен път се преплитат, а най-често следват дължината на нокътната плочка, правейки я да наподобява по-красива и изящна. Така че хващайте вълната и пробвайте някое от днешните ни оферти, тъй като няма никакво значение дали поддържате ноктите си дълги или къси. И в двата случая този маникюр наподобява ужасно.

Другото му преимущество е, че от една страна може да бъде доста гальовен и минималистичен, като се употребява единствено един цвят върху безцветна основа, който образува няколко талази. Но може да бъде и в другата прекаленост – да комбинира разнообразни ярки тонове, тъй като знаете какъв брой настоящи са зеленото, оранжевото, синьото, лилавото... И в случай че се чудите по какъв начин тъкмо да ги употребявате в маникюра си, вълнообразните линии са един добър метод да бъдете по-смели в избора си за летните дни.

 
24 хрумвания за маникюр с най-актуалните цветове това лято

 

 
  
 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР